Hi! ik ben Wilma, de fotograaf achter de lens.

Ik fotografeer al wat jaartjes en ben me steeds meer gaan verdiepen en specialiseren in het maken van mooie beelden. Ik heb o.a. in 2013 de basis opleiding gedaan bij de Foto Academie om de techniek te beheersen. In Februari 2017 ben ik de opleiding Natuurlijk licht fotograaf bij Willie Kers gaan volgen. Hierbij ga je op zoek naar mooi licht en juiste belichting van je onderwerp. Het blijven leren en op zoek gaan naar mijn visie en stijl in de foto vind ik heel belangrijk.

Samen werken aan een mooi portret, ik als fotograaf en jij als model is super leuk. Het kan in het begin even wennen zij, om een mooi fotoshoot te maken moet je lekker op je gemak zijn. Daarvoor is tijd nodig. Als je het leuk vind kan je van te voren vast oefenen voor de spiegel hoe je eruit ziet als je lacht of boos kijkt, voor je uitstaart en of wegkijkt zo krijg je ook een idee wat je zelf leuk vind.

Mijn specialisatie is portretten in natuurlijke omgeving. Dit kan zijn bijvoorbeeld bos duinen of het strand. Ongedwongen of geposeerd van allebei een beetje. Daarbij ben ik ook bruidsfotograaf, dit doe ik samen met mijn partner onder de naam When It’s Love bruidsfotografie. Mocht je enthousiast geworden zijn van mijn portfolio en wil je graag een shoot afspreken neem maar snel contact op! 

Stuur me een mailtje via info@wilmakromhout.nl of bel me op 06 48 37 46 70. Het lijkt mij heel erg leuk om je binnenkort te ontmoeten :-)

BewarenBewaren

fotograaf Katwijk Wilma Kromhout